vliegen vliegen vliegen.

Dag 1

De dag van het vertrek, de dag waarop je alles blijft dubbelchekken.
Heb ik alles mee? ben ik zeker niks vergeten?
Tas open, tas toe, tas terug open.
Uiteindelijk vertrek ik dan met een heel klein hartje naar de luchthaven. Nog snel een koffie drinken en afscheid nemen. Ik haat afscheid nemen en het liefst probeer ik het nog over te slaan ook.
Bespaart tijd en tranen.
De check -in en bagage controle verliep zeer vlot, ik denk dat het de vlotste was tot nu toe.
En het eindeloze wachten tot je eindelijk op het vliegtuig mag. Daar zit ik dan helemaal alleen in Zaventem. Te wachten en wachten en wachten. Nog een kleine overstap in Heathrow en dan hang ik voor een goeie 23 uur in de lucht.
In het vliegtuig op weg naar heathrow zat er een meisje een stoel verwijderd van me.
Ze zag er echt cool uit en we hebben een korte babbel gehad, gezien de vlucht maar 45 min duurde.
In heathrow zelf ben ik erin geslaagd om elk alarm dat ik tegen kwam te doen afgaan en hebben ze mijn parfum gecontroleerd op drugs en ben ik een keer gevallen, en dat alles in nog geen uur tijd. Spanning begint te komen, plots ben ik  een echte world traveler. In heathrow zelf ben ik dan nog een meisje tegengekomen Yasmine zij zal hier vier maanden verblijven. Dat doet mijn drie weken in het niks verdwijnen. We hebben elke tussenstop nog samen wat rond gehangen en dan nog een paar uur Sydney zelf. Waarin we hebben afgesproken om zeker nog dingen samen te gaan doen. Als je eenmaal samen door een douane gaat en wat babbelt vorm je al heel gauw een band.
De eerste paar uur in Sydney zijn voorbijgevlogen en ik kan niet geloven dat het alweer bijna avond is. Van jetlag heb ik tot nu toe nog geen last gehad. Straks nog iets gaan eten met vrienden van hier en dan mijn bedje op zoeken.
Vandaag was er dus echt nog niks speciaal. maar morgen vlieg ik erin!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s