Dag 2

Deze dag is goed vroeg begonnen. Ik was wakker om 4u. Kon niet meer slapen en had last van de warmte.
De kamers zijn wel goed uitgerust met waaier maar die heeft niet veel geholpen. Hopelijk slaap ik deze avond een beetje beter.
Vandaag heb ik de Art Gallery van New South Wales bezocht.Dit museum is tevens Gratis! Het museum heeft naast locale schilderijen ook enkele schilderijen  van Rubens en Van Gogh, heel wat hedendaagse kunst. Heel mooi om te gaan bezoeken zeker de moeite waard  Dit museum ligt vlak aan de botanische tuinen. Die de meest prachtige bomen bevat, enkele fonteinen en wat locale vogels.
Het is de moeite waardt om eens een dagje in te vertoeven. En je hebt een pad die je als je het volgt een prachtig uitzicht geeft op The Opera House!
Tegen de middag ben ik dan naar mijn Hostel gegaan om eten te koken, waarbij ik een minuut of 10 heb gesukkeld met de kook platen (kunnen ze dat nu niet iets makkelijker maken?). Gelukkig was er een fransman die me te hulp schoot. Ik weet zijn naam niet dus laten hem maar Francois noemen. Hij gaat hier een jaartje wonen en werken.
Na de middag wou ik eingelijk naar Bondi Beach gaan meer ben er nooit geraakt.
Ik was wel goed op weg. Na de trein of metro ( dat trekt ier allemaal op elkaar) genomen the hebben en het station aan Bondi Junction te hebben verlaten had ik nogal dorst dus stapte ik een cafeke binnen. Daar ben ik dan aan de praat geraakt met Benjamin en voor de rest heb ik dus weer geen strand gezien.
Benjamin werkt bij de Navy en was een coole gast. Knap ook maar dat doet er niet toe.
Hopelijk raak ik morgen eindelijk op The beaches en heb ik goed weer. Mijn armen en benen kunnen wel een kleurtje gebruiken.

http://www.artgallery.nsw.gov.au/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s