dag hoeveel?

Cornulla

Vandaag (of gisteren, het is een beetje vaag) ben ik naar Cornulla gegaan, dat is aan de andere kant van sydney. Ik ben daar een vriend gaan bezoeken. We hadden afgesproken in een bar, maar ik wit niet dat die twee delen had. Dus zit ik daar rustig een biertje te drinken en kijkt iedereen me vreemd aan. Dat kon aan twee dingen liggen:
1. ze hadden nog nooit een vrouw gezien
2. ze haddennog nooit een vrouw naar sport zien kijken.
Hoe dan ook zit ik daar op mijn gemak sport te kijken (want wat doe je anders in een sportbar). Telefoneert die vriend mij om te vragen waar ik zit. Bestaat die bar uit twee delen een cool tof lounge gedeelte, en het sportgedeelte. Na een quick change of scene zaten we beide wat bij te kletsen en te doen. Uiteindelijk dan maar beslist om een film marathon te houden en veel te veel pizza’s te bestellen. Toen ik de laatste keer terug op mijn horloge keek was het 6u ’s ochtends en de moeite niet meer om naar huis te gaan. Ik heb dan maar een powernap op de sofa gedaan en rond 9u zijn we gaan snorkelen

Snorkelen
Gelukkig had ik een goede begeleider, die ervoor zorgde dat het een geweldige ervaring was. Ik heb zoveel moois gezien! En natuurlijk vergeet je op dit moment de onderwatercamera die speciaal daarvoor gekocht hebt -_-.
Maar er komt nog een surfdag aan dus dan zal ik die zeker kunnen gebruiken!
Geen idee waarom Ariël ooit het leven onder water opgaf! Alles is zo mooi. en hoe het licht doorheen het water breekt. Hoe mooi is de oceaan! die beelden blijven echt op mijn netvlies gebrandt Ik zweer het je! alles is hier zo mooi!

Advertentie

Een gedachte over “dag hoeveel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s